tiistai 7. joulukuuta 2010

Ihanaa, kellari on järjestyksessä

Viimeisetkin venetarvikkeet, jotka leveilivät kotona lattialla pitkään, pääsivät lopulta kunnon varastoon. Kaameat vanhat kassit ovat oivallisia säilytysvälineitä: Niissä on hyvä kantaa tavaraa, on kahvat ja kaikki. Niissä tavara on suojassa pölyltä ja muulta roinalta kellarissa. Ja hyvää on sekin, että kassinrumilukset eivät enää tarjoudu tavanomaiseen käyttöön pilaamaan taiteellista vaikutelmaa.

Vanhojen kassien kanniskelua ja hyllyille sijoittelua edelsi pitkä kellarin raivausrupeama: Roskia roskiksiin, kunnon tavaraa kotiin odottamaan Kierrätyskeskuksen noutajaa, vuosisataisen pölyn pyyhintää kostealla rievulla (kapteenska suosittelee loppuunkäytettyjä lakanoita). Nyt säilytettävät tavarat ovat nätisti järjestyksessä, ja tilaa jäikin vielä.

Ja todellakin: nyt kun venetavarat ovat pois jaloista, niiden tilalla kotona on kierrätystavaraa. Kierrätyskeskuksen noutajalla on vielä lupa kieltäytyä niitä huolimasta, jos siltä näyttää. Elämme jännityksessä! Ehkä saamme kodin kuntoon vielä jouluksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti