sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Taalintehtaalla taas hyvää pizzaa

Loma on nyt lopulta menossa. Kolmatta päivää veneessä! Lähtemisessä tarvittiin kaikki mahdolliset muistilistat. Helpotusta lähtötouhuihin tuli siitä, että kotia ei nyt tarvinnut jättää tyhjäksi, ja ehkä jopa kukkien kastelu toimii, jos kotimies muistaa.

Juhannusaattona satoi muttei tuullut. Joku voisi luulla, että oli tylsää. Jurnutettiin koneella Snappertunaan suvun herkuille. Lauantaina purjehdittiin vastatuuleen Hankoon, kun ei pitemmälle jaksettu. Sekä tämä kapteenska että kanssapurjehtivan veneen kapteenska ovat urhoollisia luovijoita ja vinssaajia, ja kapteenit tekevät käännökset taitavasti, mutta ei makeaa mahan täydeltä, säästellään vinssausvoimia seuraavallekin legille. Kapteenillahan on nyt tenniskyynärpää ilman tennistä, eli hän ei vinssaa. Oli erittäin kaunis ja vauhdinhurmainen purjehduspäivä. Hangon Itämerenportti on myös niitä maanosan kauneimpia paikkoja. Saunastakin hieno pieni maisemaikkuna merelle ja luodoille.

Ja tänään edelleen purjehduksesta nautiskellen Taalintehtaalle, jossa toimii kaikki paitsi septitankin tyhjennys. Nyt mietitään huomista purjehdusta: edelleen länteen. Luvassa kaunista maisemaa ja raikkaita tuulia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti