tiistai 1. maaliskuuta 2011

Kumivene on hieno merkkipäivälahja

Kapteeni juhli talvella uransa vaiheisiin liittyvää tapahtumaa. Juhlakansa ymmärsi kapteenin syvimpiä tuntoja, ja tilannetta juhlistettiin komealla porukkalahjalla: uusi kumivene yhteysalukseksi! Erinomainen vihje muillekin, jotka haluavat ilahduttaa veneileviä merkkihenkilöitä. Yleensä kapteenskat osaavat ottaa kantaa tällaisiin suunnitelmiin, joten juonittelu on suotavaa.

Olemme usein nauttineet ankkurilahden rauhassa kelluessa kauniista illasta ja rauhallisesta yöstä, puhumattakaan helposta lähdöstä aamulla. Miinuksena on ollut se, että liikuntaa saa juuri sen verran kuin viitsii uida. Eli maihin ei ole menty. Nyt kaikki tämä muuttuu! Kaislikot ja rantakivikot, täältä tullaan!

Juonittelemalla eli lahjavihjeitä jakamalla on kapteenska kohentanut myös kassivarustusta. Lahjoiksi on saatu hienoja Save the C -kasseja, jotka tehdään käytetyistä purjeista. Niitä saa Helsingissä Artekista, vaikkei heti uskoisi, kun selaa liikkeen nettisivuja. Tulee hirveä hinku pakkaamaan veneilyvarusteita, kun katsookin niitä kasseja!

Kapteeni huvittelee joutohetkinään hypistelemällä keulaköysiä sun muita tarpeellisia, harkittavia uudishankintoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti