sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Riskianalyysiä


Kapteenskan polvi on edelleen paranemaan päin, joskaan ei vielä täydellinen. Kapteenska ei toki muutenkaan ole täydellinen. Piti siis päättää, otetaanko se riski, että maksetaan veneen vesillelaskusta ja muista seremonioista, eikä lopulta päästäkään vesille, vai sekö, että parantuneen polven kanssa ajellaan autolla ystävien mökeille, kun vene on vajassa. No vene on jo vedessä (tai vasta, onhan jo kesäkuu, mutta siskonpojan juhannushäät säätivät purjehdusloman aikataulun polviystävälliseksi).

Kävimme eilen ostamassa uudet hätäraketit ja hakemassa purjeet Niinirannan varastosta, veimme veneeseen nämä saaliit ja teimme inventaarion katsastusvarusteista ja asumisvarusteista. Nyt on hyvät tuoreet listat olemassa!

Kapteenskakin pääsi veneilytunnelmaan, laiturilta oli mukava nousta kelluvaan veneeseen, istahtaa sohvalle, penkoa kaappeja ja laatikoita.

Paljon on tekemistä, enimmäkseen tavaran kokoamista ja viemistä, mutta kun asiat nyt ovat kalentereissa ja muistilistoissa, ne ovat jo lähes valmiin tuntuiset. Viime hetken ruokaostoksia varten tiedämme sopivan kaupan aukioloajan, mutta juomaveden saatavuus sopivasti matkan varrelle osuvasta satamasta on vielä tarkistamatta.

Niinirannan hyvää palvelua tekee mieli kehua aina kun kohdalle sattuu ja vähän väliaikoinakin. Erityisesti kaikista mahdollisista asioista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti