sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Kapteenin kengät tanssikengiksi ja muuta katsastusasiaa

Kapteeni ja kapteenska olivat molemmat tänä viikonloppuna työn touhussa, ei siis mitään ukkospurjehduksia. Kävimme kuitenkin pikaisesti veneellä tarkistamassa katsastusvalmiuden. 

Jännitystä elämässä: Runkokatsastus tehtävä viiden vuoden välein - pitikö se tehdä tänä vuonna, ja vene on jo onnellisesti vedessä?! Paperien hermostunut rapistelu tuotti lohdullisen tuloksen: sepä tehtiin näköjään jo viime vuonna! Helpotuksen huokaus pöllytti papereita karttapöydällä.

Hätäraketit ovat selvästi ohittaneet parasta ennen -päiväyksensä, pitää hankkia uudet. Muuten varusteet ja toiminnot löytyivät. 

Katsastusvarusteiden listassa ei lue "Kapteenin purjehduskengät", mutta pitäisi lukea. Meidän kapteenin kengät joutavat tanssikengiksi, luisto ja liukuvuus on sitä luokkaa. Pitää saada uudet, jotta on pitoa.

Kapteenin prioriteetit ja elämänhallinta ovat periaatteessa kunnossa, mutta nyt tökkii. Työmatkoja osuu jokaiselle meidän pursiseuran katsastuspäivälle! Kapteenska joutuu joustamaan ja avartamaan toimenkuvaansa. Katsastusaika varattiin kätevästi netissä. Samana iltana voi (kapteenska) tarkastuttaa sammuttimet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti