perjantai 7. toukokuuta 2010

Säät suosivat veroilmoituksen tekoa?

Tulevana viikonloppuna olisi tarkoitus vahata veneen kyljet ja paikkailla pohjamaalia. Sääennusteet näyttävät siltä, että se ei ihan onnistu, koska vene ei ole sateelta suojassa. Veroilmoitukseen syventyminen varmaan sitten lohduttaa. Jos kuitenkin sade lakkaa, pitää malttaa riistäytyä ripeästi kuittisavotasta ja lähteä heti riepu edellä menemään.

Mitä riepuihin tulee, meillä on kaksi koulukuntaa. Kapteeni suosii kuitukankaisia, kapteenska turvautuu vanhoihin lakanoihin.

Pohjamaalin tiedot kirjattiin viime keväänä asiallisesti muistiin, lokikirjan viimeisille sivuille. Nyt kun uusi purkki samaa tavaraa pitäisi ostaa, tieto on hyvässä tallessa, veneessä, joka on telakalla yli tunnin ajomatkan päässä. On nimittäin tällä välin aloitettu uusi lokikirja, joka kyllä kulkee mukana nyt keväthommien ajan. Se siitä järjestelmällisyydestä.

Alan olla yhä vakuuttuneempi Planeraonlinen ideasta. Verkkotyökaluun kaikki asiat, pohjamaalit sun muut, talteen erilaisiin taulukoihin, vaikka ne alunperin ja matkan varrella kirjaillaankin alustavasti ties minne. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti