sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Avaimet löytyivät sittenkin!

Sunnuntaina oli hyvät olot veneen kannen ja kylkien pesulle, mitä nyt hieman raikasta. Dramatiikkaa kotoa lähtiessä: Otathan veneen avaimet?  Missä ne ovat? No siellä, missä avaimet ovat. Ei löydy. 

Selattiin muistiinpanoja. Tarkistettiin taskuja ja laukkuja. Yritettiin muistaa ja järkeillä, mitä syksyllä tapahtui. Periaatteessa kimppakumppanilla on yhdet avaimet, meillä toiset, ja veneessä vara-avaimet. Talveksi yhdet avaimet jätetään telakalle, jotta vene voidaan siirtää ja huoltaa. 

Asia ei selvinnyt, ei löytynyt avaimia eikä tietoa. Toiveikkaasti lähdimme kuitenkin ajamaan. Kotoa otimme tikkaat mukaan, koska ilman avaimia emme saisi veneen telineeseen kettingillä lukittuja tikkaita käyttöön. Avaimet löytyivät asiallisesta jemmasta veneestä, olimme siis jättäneet omamme telakalle. Mutta mikä ihmeen idea oli siinä, ettei tätä kirjoitettu syksyllä muistiin lokikirjaan? Tulee sinne turhempaakin mainituksi.

Vene oli siirretty hallista ulos auringonpaisteeseen, ja vesiletku oli aivan lähellä. Pesu oli kovasti paljon helpompaa kuin viimeksi, jolloin kannoimme ämpäreillä vedet veneelle, ja yritimme mahtua touhuamaan hallissa veneiden välissä. 

Kapteeni kiitti kapteenskaa, joka oli ajoittanut kevätflunssan sopivasti ja ehtinyt juuri toipua tehdäkseen veneen kevättöitä sovittuina aikoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti