sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Terveiset tihkusateesta

Lauantaina oli kuin olikin mukava poutasää, siihen asti kunnes sade alkoi. Ehdimme puleerata veneen vasemman kyljen kiiltäväksi, paikkailla pohjamaalia ja parannella maalausta vesilinjasta, myös vasemmalta kyljeltä. 

Sade alkoikin sikäli sopivasti, että puolimatkassa Kirkkonummen kohdalla Prisma oli vielä hetken auki ja saimme hankituksi päivällistarpeet. Uunikalaa yms. Sen verran suunnitelmallista on elämämme, että valkoviini oli jo jääkaapissa.

Sunnuntai valkeni, ei vaan alkoi, tihkusateisena. Sinne vaan telakalle ihmettelemään, onko pilven sisällä kosteaa. No on. Ja kylmää. Villapipo lippiksen alla ei tuntunut vielä missään. Mutta oikea kylki oli tällä kertaa suojan puoleinen, ja vahaus onnistui aika hyvin, ja nopeasti.  Vesilinjan maalaus sujui myös. Tosin yhdessä kohdassa oli kannelta valuva vesinoro, jota ei saatu tukituksi eikä kuivatuksi, ja siinä maalaus hiukan laimeni.

Oli melko hiljaista telakalla. Se toinen toiveikas touhusi veneellään ihan meidän vieressä, mikä oli rattoisaa.

Ai miten kävi veroilmoituksen, kun sää näin suosi venehommia? Lauantaiyönä uunikalan jälkeen oli mukavasti aikaa, saatiin hyvään vaiheeseen sekin harrastus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti