torstai 9. heinäkuuta 2015

Melkein hotellielämää Smådalarössä


Kapteenska tilasi runsaan päivän hyvää työaikaa netin äärellä. Kunnollinen nettiyhteys on harvinaisuus näillä reissuillamme. Asetuimme kahdeksi yöksi Smådalarö Gårdin satamaan. Jyrkkä rinne vie hotellille, jonka mukavassa salongissa netti toimii, satamaan asti se ei yllä.

Kapteeni korjasi ensimmäisenä iltana veneen vessan, josta seurasi luonnostaan vessan siivousvuoro kapteenskalle. Tästä selvittyä kapteenska pääsi tekemään ensimmäisen hyökkäyksen sähköposteihin ja työn kohteena olevalle sivustolle. Vielä suihkut ja kokkaamaan yhteistä ateriaa, ystävillä oli ollut edellisen illan vuoro, siis meillä nyt.

Ehjän päivän aluksi kapteeni purki hieman venettä, yhdisteli sähköjohtoja ja sai salongin lamput syttymään. Hienoa. Kapteenska pönkitti itsensä salongin pöydän ääreen työskentelemään. Iltapäivän edetessä piti taas siirtyä hotellille lähettämään päivän tuotoksia ja hoitamaan pankkiasioita.

Muu seurue lähti kävelyretkelle kohteena Dalarön kaunis lomapikkukaupunki. Sinne on yli viiden kilometrin matka kumpuilevassa maastossa. Hikiset mutta onnelliset retkeläiset käväisivät saunassa ja nousivat sitten pelastamaan kapteenskan työn ääreltä ravintolaan. Tällä kertaa kaikki otimme turskaa ja kyllä se oli herkullista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti